Grattis Akropolis!

Precis som bloggen förutspådde redan i februari och tippat under hela säsongen kommer Akropolis IF att vinna årets division 2 södra Svealand.
Visserligen är inte förstaplatsen helt säkrad, men efter lördagens tunga seger över toppkonkurrenten och seriens kanske bästa lag, åtminstone i sina främsta stunder, FOC Farsta på bortaplan (2-0).
Akropolis är seriens tyngsta lag i offensiven, och har trots sina i vissa stunder brister i defensiven väger rutinen tungt i en i övrigt väldigt svag upplaga av södra Svealandstvåan.
Akallagänget leder serien med tio poäng före Enskede, som dock har en match mindre spelad, med tre omgångar kvar. Lager har visserligen kvar att möta både Enskede (h) och Bissarna (b), men har råd att förlora bägge om man vinner i sista omgången hemma mot ett ÖSK Ungdom som då inte har ett smack att spela för. 
Akropolis spelar i division 1 nästa år.  

Hela tabelläget i toppen:
1. Akropolis 19 matcher - 40 poäng +12
--------------------------------
2. Enskede 18 - 30 +10
3. Nyköping 18 - 30 +5
4. FOC Farsta 19 - 29 +4

Titta på lagen ovan. Herregud, vilken skitserie det här är rent utsagt! Betydligt sämre kvalité på lagen än under de senaste säsongerna. Det avspeglas även matematiskt i den jämna tabellen - det skiljer bara nio pinnar mellan tvåan och tian (kval till tvåan).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0