Upphämtning igen - men City måste börja vinna

Visst, City tog en poäng och om det skulle visa sig att det blir en fajt om seriesegern mellan just Randigt och Enskede så kan den här upphämtningen visa sig vara guld värd sent i höst.
Men nu tror jag inte att det kommer att bli så. Åtminstone Karlslund lär vilja ha ett finger med i spelet och säkert ytterligare något lag i den jämna serien.
Fram till sista kvarten var seriefinalen ett supersömnpiller på en extremt svårspelad plan där bollen studsade och for som en gummiboll. Därför blev det mest spel över mittfältet från båda lagen. City skapade bara chanser på fasta. Plus till Daniel Berglund vars två frisparkar alltså ledde till upphämtningen.
Adnan Cirak och Micke Larsson har gått från glödheta till iskalla på bara några veckor och i dag var Adnan petad från start. Ersättaren Emil Fritzell jobbade mycket i det tysta men fick inte mycket uträttat offensivt. Dessutom blev William Celsing utbytt i andra halvlek. Richard Larsson och Bayram Basarani tokmissade i snacket före 2-0-målet som visade sig vara avgörande för matchens utgång.
Men man ska inte såga allt för mycket - planen inbjöd som sagt inte till fotboll överhuvudtaget och därför ska man nog inte dra för stora växlar av den här matchen. Men just nu känns det inte som att City är en seriesegrare i höst. Givetvis är det såklart en styrka att ta poäng även om man inte gör en bra insats, men i längden måste City vinna sina matcher om man ska vara med och slåss om seriesegern, vilket inte alls är omöjligt. Även om man inte kan kräva det. Men som matchen utvecklade sig får City vara nöjda med en pinne.
I morgon kan Farsta återta serieledningen genom seger mot Gute. Även Akropolis lär hämta in ytterligare några poäng på City genom att bortaslå Värmdö. Det har nog vänt nu. ÖSK U har en klurig bortafajt mot Bissarna men vinner man så går man också förbi City. Karlslund lär vinna hemma mot Vallentuna imorgon samtidigt som Värmbol borde vinna mot Smedby i K-holm på söndag.
Noteras bör att City nu gjort nio mål av hela åtta olika spelare.

Noterar också att ett starkt Södra FF slog Malmköping med 3-0 på Skogsängen efter två nya Robin Mellqvist-mål. Kanske kan pånyttfödde "Mellis" bli aktuell för Randigt i sommar?
Passar även på att puffa lite för Uniteds andra hemmamatch mot IK Tun på Vallen i morgon. Avsparkstid: 14.00.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0