Inte jag heller.
Som utlovat kommer här en lite utförligare rapport!

Det var ett helt annat City - jämfört med Enhörnamatchen - som lirade mot ESK, ifjol i norrettan - och för sju år sen i allsvenskan, i lördags.
Faktiskt även på papperet.
Celsing stod för bra förarbete och spelade Adnan fri centralt i straffomrdået redan efter tio minuter. En snabb spelvändning som resulterar i 1-0.
14 minuter senare small det igen - dock bakom Richard Larsson i Cityburen. Gabbe Alias tog för lång tid på sig med bollen strax utanför straffområdet (fick senare en avhyvling av Ståhl). ESK-inlägget skarvade en comebackande Marcus Andersson lite tveksamt vidare (ringrost? Förståeligt i så fall) i ribban med hjälp av Richards händer. Returen kunde en ESK:are peta in i öppet mål.
Här hade Enköping tagit över matchbilden något, men skapade ändå inte nämnvärt med målchanser. Cityförsvaret ser fortsatt mycket stabilt ut.
Samtidigt levererar Adnan på topp. 2-1 i 36:e minuten kom efter ett hemåtpass som Strängnäsbon piggt snappade upp och rullade in. Mycket effektivt.
Gabbe utgick kort därefter skadad och lindade högerknät. Oklart hur pass allvarligt, men verkade inte vara något riktigt allvarligt.
Minuterna före paus var Celsing nära ett mål men skottet touchades ut till hörna, nära krysset.
Celsing som hade bra samspel med Adnan och Micke Larsson i första halvlek. Mycket spel på ett tillslag. Lovande!
3-1 kom istället efter att Enköpings unge keeper (junior, de har ingen annan i dagsläget) tappat in Daniel Berglunds hörna.
***
Nära på direkt var Adnan framme och nära sitt tredje mål. Istället spelade Allerbrand fram Robin Larsen minuten senare till 4-1 (48). Larsen som löpt upp längs högerkanten.
Skyttekung Larsson träffade stolpen efter Adnan-inspel efter en kvart. Adnan gjorde två minuter senare istället 5-1 själv, tackade för sig, och klev av till förmån för Emil Fritzell.
Tre mål på 61 minuter alltså.
Målet som innebar hattrick var en kanonlobb från 25 meter.
Nu började ESK:arna hänga rejält med huvet och Bayram Basarani såg sin chans att kliva upp från högerbacken. Två gånger smekte han bollen i djupet - första gången till Skyttekung Larsson som ur snäv vinkel skickade in 6-1 (67). Minuterna senare kunde Fritzell blivit målskytt på Bayrams andra inspel, men fick inte in bollen.
Med kvarten kvar byttes Sebbe Lundberg in och Thomas Allerbrand övergick till att spela anfallare. Från högermittfältspositionen kunde Sebbe snyggt slå in bollen till Hägg, som kom in efter en timme. Förre KSK-mittfältaren tvekade inte och hängde säkert in 7-1. Noterbart var att Sebbe Lundberg återigen gjorde en pigg insats. Mittfältsmotorn kan bli en nyttig injektion för "Randigt" med sitt uppoffrande spel.
City spelade ut hela sitt register och kunde ha vunnit med mera mål. På lördag får man ett kanske tydligare kvitto på vart man står då VSK med Simon Lundevall väntar på Swedbank Park. Sundberg gjorde åter ett helsäkert intryck som mittback medan Allerbrand tycks komma in mer och mer i spelet.