City tappade 1-0-ledning mot VSK - föll med 2-1 (Uppdaterad)

City tog ledningen i 42:a minuten genom Danne Wikström - men tappade ledningen till en 2-1-torsk i andra. "Randigt" inledde starkast första halvtimmen på Swedbank Park.
Var det då rättvist med pausledning för City?
- Kanske, ingen höjdarmatch direkt. Västerås har haft en i stolpen och City nån halvchans också, hälsar bloggens vän på plats.
1-1 kom i mitten på andra och sedan 2-1 i 89:e minuten.
- Känns som att VSK fick höra några väl valda i paus. De var klasser bättre än City i andra. City ändå stabilt bakåt. Wallinder helt okej i säsongsdebuten. Allerbrand relativt osynlig.

1-2-torsk mot VSK låter ju helt okej. Det ska skilja lite mellan lagen och det ser ju fortfarande rätt bra ut inför seriestarten om några veckor!  

Fanns du på plats och vet mer? Kommentera och dela med dig av informationen! Här kan du läsa mer om matchen på VSK Fotbolls hemsida, där Marcus Danielson utsågs till matchens bästa VSK-spelare inför 207 åskådare. Här kan du läsa mer om matchen på Citys hemsida, där Rebin Sulakas och Linus Wallinders insatser plussas.

Så här säger VSK-tränaren Kalle Granath till VLT efteråt:
- Vi hade på känn att City skulle spela som de gjorde och de har ju en enkel spelidé, som de är väldigt bra på. Det är svårt att störa deras spelidé. De sätter bollar långt på oss och kliver vi upp och sätter press så får de ändå till samma typ av spel.
...och till braxingen.se:
- De har en spelare som är 1,90 meter på topp och de har spelare som kan slå 60-70 meters passningar på honom. Det är deras spelidé och det får man respetera oavsett vad man tycker om det. Tack och lov vann han ingen nickduell mot Oscar (Pehrsson) och Marcus (Danielson).
- I andra halvlek pratade om vad vi kunde påverka. Jag förstår att ingen missar med flit, men vi måste identifiera att passningsspelet inte duger. Vi måste aktivera våra mötande forwards betydligt skickligare. Vi gör sju byten och sätter in fem juniorer. Det positiva i andra halvlek är att motståndarna inte orkar. Sylvia tappade mycket, City tappade helt. Det tar vi med oss, säger Granath och säger att Simon Lundevall gjorde sin bästa försäsongsmatch hittills.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Allerbrand må vara lite osynlig i första med det beror på spel på en sida...Kanske ska börja spela på bägge sidor.

2010-03-13 @ 18:09:37
Postat av: Mr M

VSK gjorde 2-1 i 89:e minuten...

2010-03-13 @ 18:51:39
Postat av: A

2-1 målet kom i 89:e minuten

2010-03-13 @ 19:33:12
Postat av: Anonym

Tränare Ståhl berömde Richard Larsson, Rebin Sulaka, Victor Sundberg, Dan Wikström och Linus Wallinder i ekuriren, efter matchen mot VSK. Jag tycker ändå att 2-1 är ett bra resultat mot ett sådant starkt motstånd. Samtidigt roligt att Simon Lundevall gjorde en bra insats mot sin förra klubb.

2010-03-15 @ 15:47:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0