Knapp Södraförlust i Katrineholm - Bajric utvisad

Malmköping leder fortfarande sensationellt fyran. KSK:s segermål - matchens enda - på Backavallen kom i 51:a minuten i mötet.
Men än är inte loppet kört för Södra FF - serien är jämn och laget ligger fyra med tre poäng färre än MIF. Laget har seriens klart bästa defensiv med bara åtta insläppta mål och håller man i det så kommer man vara med hela vägen.
I kväll blev av bloggen hyllade Dalibor Bajric utvisad efter två gula kort. Denne oslipade diamant måste hålla sig i skinnet om han vill spela högre upp, även om bloggen inte vet varför han blev utvisad i 90:e.
Även fyra andra Södraspelare fick syna det gula kortet - Fredrik Simu, Gabriel Valda, John Källström och Stevan Shankola.
Men frågan är vad det egentligen är för klass på fyran i år. Skogstorp lånade ju in tre Cityjunisar (plus Berra) och mosade serieledanade Mif med 3-0 på Orrliden i fredags. Tomas Karlsson och Jesper Lundqvist, till vardags i juniorallsvenskan elit, nätade. Därmed bör elitallsvenskan för junisar vara bra mycket bättre än division fyra, eller?

Kommentarer
Postat av: Vad händer egentligen

Det kommer ingen info om Citys match mot Karlslund, eller det sk. krismötet ?

2010-06-15 @ 07:20:14
Postat av: Göran Wahlström (ordf. City)

Eftersom det inte är någon kris i City, är det heller inget krismöte på gång. Däremot pågår ständigt en dialog i föreningen för att utveckla oss, vilket sker oavsett vi vinner eller förlorar. Idag ser vi fram emot ett DM-derby på Tunavallen mot vår alliansklubb Hällby. Välkomna!!

2010-06-15 @ 16:31:45
Postat av: LW

Citys juniorer slog malmköping med 9-0 eller ngt liknande på försäsongen och var fullständigt överlägsna. Södra besegrades med 4-1.

Div 4 håller väsentligt lägre kvalitet än juniorallsvenska elitserierna och man kan nog snarare jämföra med övre halvan div 3

2010-06-15 @ 16:55:04
Postat av: L.T.

LW



Samtidigt så spelade City och Södra oavgjort vid båda mötena förra säsongen! Tror att det är svårt att jämföra juniorfotboll med seniorfotboll - de bästa juniorerna platsar ju exempelvis i division 2 (Wahlström, Rebin mf.l), med övriga juniorer håller division 3-4 klass ungefär!



Träningsmatcher är en sak, medan seriefotboll är ngt helt annat! Jag tycker att jämförelsen inte bör göras, men sådan diskussionen som sådana är ju alltid intressanta!

2010-06-16 @ 15:27:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0