Koll på tvåan: Bissarna förstärker i kampen om seriesegern

Bissarna har värvat tre spelare under sommaren.
* Oscar Karlsson, från IFK Norrköping. Återvänder till moderklubben, en 92:a som varit på gränsen till pojklandslag.
* Sagvan Abdulsatar, från Skiljebo, ses som ett bra nyförvärv i klubben. Var en av SSK:s bästa spelare och återvänder nu till NBIS.
* Patrik Lindberg, från Halmia. Jonas Käcks tidigare klubbkompis är yttermittfältare och ännu återstår pappersarbete innan övergången är klar.
Dessutom har Nyköping tre brassar på provspel, under fem träningsdagar där en ägnas åt en internmatch. Danilo, Thyago och Gil är namnen, om det nu säger någon någonting.

Värmbol har haft en polack på provspel, men tycks någon framtid i klubben tycks han dock inte ha. Om det råder delade meningar i K-holm.

Akropolis ligger lägre än toppkonkurrenterna, men har i alla fall träningsmatchat i dagarna. Resultat: 1-1 mot Enköpings SK, mitten-bottenlag i tvåan som City ju spöade med supersjuka 7-1 på försäsongen.
ÖSK U mötte i veckan IFK:s seriekollega Örebro Syrianska, och förlorade faktiskt med 2-1. Detta trots att man hade (en nollmotiverad) Eric Bassombeng och Henri Belle i laget. Tidigare har man även slagit div 3-laget Karlstad BK mec 3-0.
Mer träningsmatcher under sommarn: Karlslund-Motala 2-0, FC Gute-Åtvidaberg 1-1,

I övrigt kan konstateras att Syrianska Kerburan nu fått klart med en ny tränare i Michael Rosenberg, tidigare bl a Arameiska-Syrianska. Rosenberg är kontrakterad hösten ut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0