Karlslund tappar ex-allsvensk mittfältare till Forward

Den 24-årige yttermittfältaren Robin Ingvarsson lämnar topptippade Karlslund i södra Svealandstvåan och fortsätter istället sin karriär hos BK Forward i norrettan.
Ingvarsson som tidigare representerat Örebro i allsvenskan.
- Givetvis ett tungt avbräck för oss. Nu hoppas vi kunna hitta en ersättare innan serien drar igång. Jag är inte orolig, säger Karlslunds kanslichef till NA.se i kväll.
Örebrolaget har dock nyligen lyckats skriva nya kontrakt med viktige anfallaren Calle Olsson och målvakten Jonas Persson som också varit på gång till Forward.
Samtidigt ryktas tidigare Rynninge- och Motala AIF-mittfältaren Chieck Diallo vara på ingång.

Mera 019-nytt: Den förre mittbacksklippan och lagkaptenen i Örebro, Magnus Samuelsson, kommer under kommande säsong besöka Tunavallen och City då han går in i ÖSK Ungdom som assisterande tränare från och med i år. Huvudtränare efter avgående IFK Eskilstunabekantningen Lasse Zetterlund är som tidigare känt Håkan Juhlin.

Bloggen såg...
...förre elitspelaren och IFK-spelaren/tränaren Mikael Danielson på Pressbyrån i dag. Danielson som hållit sig borta från fotbollen sen han slutade som tränare för Blåtopparna är ett aktat namn och en av de mest kunniga i kommunen. Därför hoppas etunaexperten.blogg.se självklart att Micke i framtiden åter vill engagera sig på något sätt i lokalfotbollen för att bidra till marschen uppåt. Hans rutin och kunskaper är alltför stora för att slarvas bort.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0