Johan Mjällby tar över Akropolis?

Etunaexperten.blogg.se kan avslöja att Eskilstuna Citys seriekollega Akropolis kan vara på väg att göra en riktig storvärvning under silly season.
Enligt flera gästboksröster på klubbens hemsida ska den förre landslagshjälten Johan Mjällby ha genomgått en tränarutbildning - och kan vara på väg till Akalla Gårds Bollplan.
- Akropolis förhandlar med Johan just nu, men vill ha honom som tränare/spelare och där kan det brista, skriver en supporter.

Mjällby genomgår enligt uppgifterna en tränarutbildning. Samtidigt samarbetar Akropolis med ex-landslagskämpens förra klubb AIK, vilket kan tala för att han tar över Akropolis.
Förra säsongens tränare Kaj Andersson, som förde laget till en tredjeplats, sägs vara på väg tillbaka till Panellinios, men andra röster menar att han blir kvar i klubben.
Supportrarna verkar i alla fall ha sin uppfattning klar:
- Att Silva (Stefan, en spelare) försvinner är inte särskilt konstigt. Det konstiga var att Kaj inte ansåg att han var en man för startelvan. Avgå Kaj! In med Kung Johan Mjällby!, skriver signaturen Fan.
- Jag hoppas att det är sant att Akropolis förhandlar med Johan Mjällby och inte en massa skitsnack. Det skulle vara jättebra om han tog över klubben trots att han inte har tränat något lag innan. Med den rutinen och erfarenheten som han har kommer han långt, skriver en annan supporter.
Välkände Mjällby behöver ingen större presentation. Som spelare tog han SM-guld med AIK 1998, var en kugge i Tommy Söderbergs och Lars Lagerbäcks landslag där han spelade två EM- och ett VM-slutspel innan han, via Celtic, hamnade i AIK där han avslutade proffskarriären 2006. Han har även synts i tv-rutan som expertkommentator på Viasat Sport.

Akropolis - som pekats ut som potentiella seriesegrare här på bloggen - tränarstab för 2010 ska eventuellt presenteras den 19 januari.
Återstår att se om den förre landslagskrigaren finns med där eller ej.

Kommentarer
Postat av: alex

ang. johan mjälby så stämmer det inte det var aldrig aktuellt heller, kaj fortsätter fast som assisterande till nikos nikopoulos..

2010-01-08 @ 19:54:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0