Träningsmatcher, tvåan: Fjärde raka torsken för Enskede

Karlslund-FBK Karlstad 5-2
En säker seger för örebroarna mot ett division tre-lag. Inget att bli upphetsad av.

Bollstanäs SK-Akropolis 0-1
Även Akropolis valde i helgen division tre-motstånd. 1-0 imponeras inte bloggen av, men å andra sidan så betyder inte resultaten i träningsmatcherna nånting när serien drar igång.

Enskede-Hammarby TFF 1-2
På Torvalla IP kunde Enskede störa division ett-laget. Starkt. Men faktum är faktum: fjärde träningsmatchen för EIK - och fjärde förlusten.

FC Gute-Visby AIK 5-0
Gute slog division fyra-laget tämligen enkelt. Saxat från förre Geflespelaren, nu i Gute, Mikael Åskoogh: "Igår spelade grabbarna första riktiga träningsmatchen för säsongen. Den förra veckan mot Dalhem kan inte räknas eftersom det mer liknande isdans eller möjligtvis short-track snarare än fotboll. Hursomhelst kunde vi igår slå Visby AIK med klara 5-0. Trots överlägsenheten är det ändå bra att få matchsituationer och 90 minuter i benen."

Värmbol-BK Kenty 0-2
I matchen division två-kollegorna emellan ägde VFC bollen mest men hade svårt att skapa chanser. Hemmalaget var dock inte allt för nedstämda - detta är hämtat från Värmbols blogg: "Men vafan det var ju en träningsmatch. Domartrion med Melkin i spetsen gjorde ett bra jobb. Inga problem och Kenty är ett trevligt lag att möta, till skillnad från arslena IFK Eskilstuna. (De fick storstryk av Älvsjö i lördags)."

Råsunda IS-Värmdö 1-0
Efter en mållös första halvlek kunde division tre-laget vinna.

City-Syrianska Kerburan 4-2
Precis som en uppmärksam läsare noterat kan ni läsa mer om matchen här. Utförligt och bra. Syrianska hade flera bra spelare med som Suleyman Aslan, ex-VSK:aren Joonas Botold, Sebastian Sallanto, Mattias Mete, Boris Ljevar och Menhal Muqdisi samt Sami Hanna, som testades både som vänsterback och defensiv innermittfältare.

I övrigt kan nämnas att ex-Enköpingmittfältaren Macdonald Mariga, som bloggen tidigare uppmärksammat, i dag startade i Inters segermatch borta mot Udinese, och fick följande omdöme av SvenskaFans.com: "Är nyttig med sin fysik och vinner mycket boll. Är bättre i passningsspelet än Muntari. Dräller med bollen och gör Mister Mourinho arg på läktarn. En överlag positivt insats av Mariga och frågan är om Mourinho inte kommer överväga att starta med honom istället för Muntari. Betyg: 6 av 10."

Ett yngre och mindre erfaret juniorlag än det som starkt slog Södra FF:s A-lag i lördags (4-1) ställde City på benen i dag mot topplaget i juniorallsvenskan div 1 - Enköpings SK - på Tunavallen i dag.
Det blev 2-3 (1-1) efter att Milad Darchini och Ludwig Wallinder målat. "Randigt" ledde med 2-1 fram till slutkvarten, då ESK med två mål kunde vända och vinna.

Till sist: Vill bloggen skicka en tanke och hälsning till Unitedtränaren "Munken" Karlsson, en riktig kämpe som kommer att kriga sig igenom den här matchen också!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0