Flera gamla ansikten återvänder till Tunavallen i helgen

Det var mycket strul vid Sami Hannas övergång från Syrianska FC till Eskilstuna City 2002.
Men till slut kunde Sven Dala Dahlqvist knyta mittbacksklippan till sig och bredvid Peter Palmqvist bildade han ett starkt mittlås under den misslyckad elitsatsningen. Investeringen var dock dyr och Hanna for vidare till Syrianska Västerås/Kerburan där han återfinns än i dag som 35-åring.
Sami har spelat båda Syrianskas matcher hittills på försäsongen (3-1 mot Köping FF samt 1-0 mot Carlstad United) och således lär han finnas med även på lördag när västeråsarna ställs mot City.
Syrianska som ikväll spelar sin tredje träningsmatch (mot Enköpings SK på Swedbank Park), medan City ännu inte matchat.





















Kärt återseende 1? Sami Hanna. Foto: syrianskaif.com

Laget tränas av Melke Alan, som ju var på väg till City under fjolårssommaren innan Peder Ståhl kontaktades och redde ut Citys säsong. Alan som sades ha varit muntligen överens med "Randigt" kanske inte ser fram emot att återvända till Tunavallen lika mycket?

Kärt återseende 2? Melke Alan (till vänster). Foto: SvenskaFans.com

Bengt "Bobben" Lydeborn var målvaktstränare i City under "Dala"-epoken. Numer instruerar han Syrianskas herrar samt Kif Örebros och Västerås BK30:s damer.
 Kärt återseende 3? Bobben Lydeborn. Foto: vskfotboll.nu

Vi säger varmt välkomna tillbaka till Tunavallen till de tre!

Noterbart är även att den tidigare Malmö FF- och Öis-mittfältaren Samuel Barlay agerade bollvinnare på Syrianskas innermittfält mot Carlstad United. Återstår att se om testspelande IFK Mariehamnspelaren är med mot City och överhuvudtaget erbjuds kontrakt av Alan. Barlay har blivit utsedd till Sierre Leones bäste spelare, även om det är ett tag sen nu, i konkurrens med Monacos Mohammed Kallon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0