Fina siffror för IFK mot Värmbol

Precis som signaturen "jk" uppmärksamt noterat i kommentarsfältet på denna blogg kan du läsa ett utförligt referat från IFK Eskilstunas träningsmatch mot Värmbols FC här.
1-3 är ganska fina siffror för IFK, om nu Värmbol håller samma klass som ifjol, vilket etunaexperten.blogg.se tidigare dock ställt sig tveksam till.
Saxat från Värmbols referat: "IFK får tvåsiffrigt (många för snack!!) med varningar och två utvisningar och Huselius beter sig stundtals som en sur 11:åring på bänken. Omoget!
IFK spelar stundtals skapligt men har inte tempo än så läng. Ska de vinna trean behöver de ha bättre fart."
Nästa gång du kan se IFK på Tunavallen är nästa söndag klockan 14:00 mot Kolsva.

Tidigare i veckan har Sport-Folket skrivit att IFK kan dra sig ur samarbetet med City. Föga förvånande och etunaexperten.blogg.se tänker inte slösa många rader på det. Detta måste väl vara tredje gången på kort tid som samarbete mellan klubbarna brister? Tråkigt och givetvis förhindrar detta processen på vägen mot elitfotbollen för stan. IFK är på uppgång i år och har fått två lovande 19-åringar från City som bör kunna gå rakt in i startelvan. Ett tecken på bra samarbete. Ska klubbarna i framtiden återigen ta betalt för liknande övergångar?
Då gräver vi vår grav.
Igen.

Kommentarer
Postat av: Begravning.

En klubb som IFK Eskilstuna borde väl begravas. Två utvisade denna match...och förra helgen åkte lagkaptenen ut. Skämmer ut både sej och stan.

2010-02-14 @ 11:29:50
Postat av: Löjlig kommentar...

Om nu City har en trupp med över 20-24 spelare och man vet ganska säkert att många av spelarna i truppen inte kommer få mycket speltid är det väl bra att IFK finns. Här kan spelare som inte längre är juniorer få tid att utvecklas och om man inte lyckats få kontrakt med City. Kan nog tycka att några fler från city borde gått till IFK.Hoppas verkligen att samarbetet fortsätter och att City nu går upp. Är dock mycket tveksam till värvningen av halmstadskillen och gravem, men det får framtiden utvisa. Snart är det ju träningsmatcher så man får väl kolla då.

2010-02-18 @ 10:55:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0