Så spelade City i Wiklunds första match

Första halvlek:
Richard Larsson
Robin Larsen - Victor Sundberg - Christos Kourlos - Daniel Berglund
Dan Wikström (K)
William Celsing - Gabriel Alias - David Eriksson - Filip Rogic
Adnan Cirak

Andra halvlek:
Richard Larsson
Danne Karlsson - Rambo Sulaka - Markus Wahlström (K) - Anton Carling
Erik Gustafsson
Thomas Allerbrand - Gabriel Alias - David Eriksson - Sebbe Lundberg
William Celsing

Glömde jag någon så är det bara att lämna en kommentar så ändrar vi!

Framåt liknade det mer 4-3-3, främst i första. Bakåt 4-1-4-1.

Match i december. Ett bra grepp - om fler provspelare hade kunnat vara med. Nu blev det bara två (IFK-David och Viljan-Christos), och i en sån här match är det såklart svårt att bedömma insatser. Speciellt hos Kourlos, som väl knappt hade nåt anfall mot sig? David Eriksson dominerade som vanligt mittfältet med flera, fina genomskärare i djupet. Förre AIK:aren var med i matchens andra mål (ut till Celsing på kanten, in mot Rogic som gjorde mål). Dessutom hade David två, näst intill, frispelningar som dock Adnan och Gabbe Alias missade med lite oskärpa.
Anfallsspelet var rörligt och fantasifullt. Speciellt bra tycktes samarbetet mellan Lundberg och Celsing funka under andra halvlek. Med det här spelet, som skiljer sig markant från det man använt sig av tidigare i år (med mycket långa bollar) kanske vi även kan hoppas att Thomas Allerbrand äntligen får ett uppsving i klubben. Spelmodellen borde i alla fall tala för det, nu är det upp till Salasonen. Ett mål blev det på Kungsör (även om det nog skulle ha varit två) i alla fall, även om det inte hände mycket på högerkanten.
Vi noterar även att Markus Wahlström förärades med kaptensbindeln i andra när den yngre elvan fick göra entré. En fingervisning om att mittbacken har förtroendet.
Noterbart är att det yngre laget gjorde fler mål (sju) än det något mer rutinerade (fyra mål i första). Att Kungsör dock blev bra mycket tröttare ju längre matchen led bör man också ta i beaktning. Ändå var det mycket lovande att se William Celsing totaldominant som ensam toppforward. En position som bloggen tidigare utlyst under säsongen för yttern från BK Sport.

Filip Rogic då. Wow, kan inte komma på när jag hörde om en spelare som gjorde fem mål i samma match senast. Även fast det är en träningsmatch mot div 4-motstånd. Killen är fortfarande junior nästa år, och går en spännande vår till mötes.

Till sist, målen, med cirkatider:
1-0 Rogic 20, 2-0 Rogic 35, 3-0 Cirak 40, 4-0 Wikström 44.
5-0 Lundberg 50, 6-0 Rogic 60, 7-0 Rogic 65, 8-0 Celsing 75, 9-0 Allerbrand 80, 10-0 Lundberg 85, 11-0 Rogic 90.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0