Fem matcher i matchen

UPDATE: Södra vann derbyt med 1-0 efter mål av Richard Finnman (straff) runt minut 70. Skogstorp ställde upp med en köttmur framför mål (5-4-1 med libero) och lyckades sånär återigen snuva Södra på poäng. Andreas Lindskog och nämnde Finnman förtjänade bra betyg. Vi noterar även att födelsedagsbarnet (20) Gabriel Yakoub gjorde en godkänd debut i Prinsens lag, med flera fina hörnor.

Derbyretur på Orrliden 19:00 i kväll och bloggen plockar självklart fram matcher i matchen:

Match 1: Peter Jönsson-Bobga F Valentine
Den absolut viktigaste matchen i derbymatchen i afton. Starke Jönsson mot en hungrig Valle som letar efter matchtempot.
Vinnare: Jönsson. Trots att Södra vann matchen blev Valle utneutraliserad och hölls felvänd av den gode Jönsson i mittförsvaret.

Match 2: Chiquita Sesay-Fredrik Simu
Nyss hemkommen från Cypern och "Bananen" placeras i farmarlaget Skogstorp. Har han rätt motivation? Då finns chansen för en ny skräll på Orrliden ikväll. En uppgift av modell tuffare för mittbackarna Fredrik Simu/John Källström i Södra.
Vinnare: Simu. Chiquita kom ej till spel.

Match 3: Markus Norman-Dalibor Bajric
Södras 21-åring är stans hetaste målskytt - fem baljor på de två senaste matcherna mot Flen resp Viljan. Kan SGoIF:s målis stoppa Dalle?
Vinnare: Norman. Det blev återigen ett inhopp efter sidbytet för Dalle, och trots några få chanser förblev han mållös i dag. Ronden till Norman.

Match 4: Oskar Parnéus-Robin Mellqvist
Tja, vi vet alla vilket lag som kommer ha mest boll och därmed flest anfall i kväll... "Mellis" kommer hem till Orrliden och ställs mot en gammal lagkamrat i Parnéus i mittförsvaret - som också sänkte Södra med en straffspark på Skogsängen i våras.
Vinnare: Mellis. Straffspark blev det igen - den här gången för Södra. Mellis grejade straffen på vilken Finnman satte segermålet.

Match 5: Thord Hermansson-Johan Hansson
De före detta lagkamraterna och mycket goda vännerna hade båda nära till skratt efter derbyt (1-3 till Skogstorp) i våras. Vinner Thord coachkampen ikväll igen?
Vinnare: Hansson. Till slut, men länge var det mäster Thord som återigen såg ut att gå mot en coachseger med sin superdefensiv.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jönsson är inte Polis...

2010-08-08 @ 03:50:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0