Vill du spela fotbollscup på Tunavallen i sommar?

etunaexperten.blogg.se har som mål att bland annat främja och bredda fotbollen i Eskilstuna. Därför vill bloggen här lyfta fram den cup som tidigare nämnts i media och som är tänkt att hållas på Tunavallen i sommar:

Change the World Football Cup

Vår inspiration

Det finns många fotbollsälskare som drömmer att få representera sitt land men aldrig får chansen. Vi vill ge ER den chansen. Även om det är på en något lägre nivå så finns det inget större än dra på sig sin nations färger och ge hela sitt hjärta för de färgerna.

Så älskar du fotboll? Har du sedan barnsben drömt om att bära ditt landslags färger och att du någon gång i livet ska få känna äran av att tillsammans med dina landsmän försvara ditt land?
Då har ni den 3 juli Sommaren 2010 möjligheten att förverkliga drömmen när Change The World Football Cup går av stapeln.

Spel och Cupform
16 lag kommer att delta i turneringen och varje lag ska representera ett land. Endast ett lag per land får delta så det är först till kvarn som gäller. De 16 lagen kommer att delas in i 4 grupper där de 2 bästa lagen i varje grupp går vidare till slutspel. Finalen kommer att spelas på Tunavallen i Eskilstuna. Alla matcher kommer att dömas av licenserade domare och spelas på planer med hög standard.
OBS! För att bibehålla känslan av enighet och landslagskänsla så vill vi att ALLA spelare spelar för det landslag man har anknytning till. För att de ska ske så vill vi ha ett sorts intyg eller bevis på att ni har anknytning till just det landet ni ska spela för. Ett pass eller dylikt funkar utmärkt! Detta måste uppvisas vid registreringen på plats samma dag som cupen.

Ert lag skall innehålla minst 10 spelare och max 13 spelare då turneringen spelas på 7-manna. Matchtiden kommer att vara 2X20 minuter i alla matcher. Det kostar 1000 kr per lag i anmälningsavgift och 300 kr per spelare och i denna kostnad ingår,
• Frukost, lunch, frukt, energidryck och en vattenflaska
• Matchkläder för hela laget i den nationens färger (tröja, shorts, strumpor )
• Bra planer och licenserade domare
Då detta är en välgörenhetsturnering så går all överskott till Unicef som stöd för deras organisation runt om i världen

Viktiga datum
Senast den 26 mars ska lagavgiften på 1000 kr vara betald (detta för att ni ska behålla er plats i cupen, denna avgift betalas inte tillbaka om ni drar er ur).
Senast den 30 april ska deltagaravgiften på 300 kr per person vara betald (eftersom vi trycker upp era tröjor med era namn på m.m betalas denna avgift inte tillbaka om ni drar er ur).
Den 3 Juli 2010 spelas cupen ( mer info om tider och datum får ni via e-mail när ni anmäler er )

Anmälan:
Anmälan görs via e-mail till [email protected] i denna anmälan ska följande tydligt framgå:
• Vilken nation ni vill representera samt dess färger på tröja, shorts och strumpor.
• Hur många spelare som ska delta samt namn på dessa.
• Vem som är kontaktperson och dennes kontaktuppgifter.
När vi har bekräftat att ert lag får representera den nationen ni önskar så kontaktar vi er med vidare information om turneringen samt betalning.
OBS! Skulle de vid registreringen visa sig att en spelare inte har anknytning till den nationen som denne är anmäld till så kommer denna att diskvalificeras.

För 300 kr får du: lunch, frukt, matchkläder med namn och nr på, vattenflaska. Samt även spel på fina planer och riktiga domare.
Det är okej att blanda lag med olika nationaliteter, t ex om ni är tio vänner som är från olika delar av världen och vill vara Brasililen så är det ok. Skynda er att anmäla bara. Vidare uppgifter får ni vid anmälan. Just nu är följande nationer anmälda: Chile, Sverige, Kosovo.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0