Wiklund sparkad – då petas Prodell i dag

Update: Corren fick rätt - Proddan börjar på bänken enligt laguppställningen som publicerats på förbundets hemsida.

Uppgifterna kommer från Östgöta-correspondenten som skriver följande: 
"Andreas Thomsson, som i veckan fick ta över huvudansvaret efter att tränaren Daniel Wiklund sparkats, väljer att göra flera förändringar jämfört med den senaste matchen mot Halmstad (0-4). Åtminstone har det sett ut såg under helgens träningar.
Av träningarna att döma så kommer Viktor Prodell och Johan Niklasson att petas. Nya i startelvan blir istället Oscar Möller och Bruno Marinho. Dessutom får mittfältaren Haris Radetinac byta kant, från höger till vänster.
- Han har inte fått utdelning på sitt inläggsspel från höger, säger Thomsson.
Corren: Några andra förändringar i spelet jämfört med tidigare?
- Jag vill se ett bättre djupledsspel och fler löpmeter på varje spelare."
Åtvid möter Kalmar FF hemma på Kopparvallen i dag. Återstår att se om Corren får rätt eller ej. Oavsett vad man kan tycka om Åtvids säsongsinledning så kan knappast inte mycket lastas över på Prodell. I och för sig så har laget ännu inte gjort mål - men med Kristian Bergström, 36 år, som enda riktigt potentiella framspelare av allsvenska mått kan man inte kräva mer av Triangelnsonen som ofta blivit alltför ensam på topp. Minns också att det var "Proddan" och Wiklund som båda spelade stora roller och hyllades när Åtvid tog klivet upp ifjol. Minnet är kort i Östergötland.
Åtvid tar inte mer än tio poäng i år.


"Marcus Danielson är ettans bästa mittback"
Skogstorpssonen Danielson hyllas tillsammans med mittbackskollegan Oskar Pehrsson av VSK-tränaren Kalle Granath efter VSK:s 0-0 borta mot IK Brage i påskdagarna.
- Seriens bästa mittbackar, säger han till vskfotboll.nu.
Även Simon Lundevall spelade 90 minuter, som högerytter, och gjorde det mycket bra.
Gif Sundsvalls Ari Skúlasons 1-0 sänkte David Fällmans Väsby United på Norrporten Arena under söndagen i genrepet inför seriepremiären i Superettan.
Mats Haglund är en annan Cityson (och Malmköpingsson) på vift i Sverige.
Sedan ett par år tillbaka är han i FK Linköping, topplag i tvåan. 34-åringen verkar inte ha några tankar på att lägga skorna på hyllan då han gjort två mål på tre matcher hittills under försäsongen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0