Oavgjort utan glans i genrepet

Uppgifterna från Vallen säger att "Randigt" inte på långa vägar imponerade i dagens genrep mot Motala.
Men likväl måste man medge att det är starkt att hämta upp ett tvåmålsunderläge, och på det sättet som matchen utvecklade sig kanske var det allra bästa som kunde hända City inför nästa veckas seriepremiär. Ett upphämtning går man ju alltid stärkt ur.
Micke Larsson (straff) och Marcus Andersson svarade för målen och däremellan hade City även en i ribban - men det var Motala som var det bättre laget och kunde ha haft mer än 2-0 i paus.
På högerkanten kom Tobias Hägg in efter 65 minuter istället för Thomas Allerbrand. Bäst i City ska Richard Larsson i mål ha varit.

SERIEPREMIÄREN ESKILSTUNA CITY FK-FC GUTE: 7 DAGAR KVAR


Kommentarer
Postat av: En nöjd person från läktaren

VEm hade du kontakt med från matchen ? 2-0 i underkant till Motala i halvtid? Eh City hade en i ribban, en som inte var långt ifrån på ytterligare en hörna, några genombrott på Celsings kant. Skillnaden var att Motala satte sina chanser, men liak många om man räknade antal målchanser. Sedan tog City över i andra. Och hur kan ni säga att Randingt inte imponerade ? 2-2 med övertygande andra halvlek mot ett fd Div1 lag som behållit större delar av truppen och satsar på att vinna serien. Kom igen, detta var dålig journalistisk.



Menman får väl se sig själv som mer kunnig än din kontakt ;)

2010-04-10 @ 22:59:12
Postat av: Jocke

Jag såg matchen och håller med referatet till fullo. Inget tjoho direkt men City gjorde jobbet mot ett mycket kompetent motstånd.

Fan vad kul det blir om en vecka när serien drar igång! Jag har gått all-in på City!



All heder till Fotbollsexperten för dina uppdateringar, analyser och annat "bloggeri".

Shine on!

2010-04-11 @ 01:28:27
Postat av: Bobby

Så här skriver men på Motalas hemsida!!



Oavgjort i genrepet....



MAIF spelade oavgjort i lördagens träningsmatch borta mot Eskilstuna City FK på Tunavallen. Slutresultatet blev 2-2 efter att MAIF haft ledningen med 2-0 i halvlek, båda målen gjorda av Martin Axén. Halvleken får anses som klart godkänd för svartvitt på en kall och blåsig Tunavall. Andra halvlek vann hemmalaget med 2-0 efter det att Oskar Hermansson(MV) blivit frilägesutvisad och Alexander Magnusson Glaad fick ställa sig mellan stolparna. Tyvärr fick man nyförvärvet Martin Ekström ganska svårt skadad, baksida lår, och Alexander fick då bli utespelare och tidigare utbytte Martin Axén fick dra på sig målvaktshandskarna. Om begreppet ett struligt genrep ger en bra premiär vinner defenitivt MAIF borta mot Karlskrona.

2010-04-11 @ 06:30:35
Postat av: Burken

Motala var nog lite bättre men City är väldigt vassa på att ställa om till kontring. De kan nog vinna och vända en hel del mathcer på det viset. I övrigt så var Allerbrand ruskigt blek återigen och den värvningen måste City ångra ngt grymt med tanke på att det i stan finns minst ett halvdussin spelare som är bättre på den platsen. Förstår inte heller varför spelarna på bänken inte får ngn speltid i en träningsmatch. Det är verkligen usel coachning. Vem passar bäst ihop med Wikström Gabbe eller Linus det är frågan. I Första halvlek var båda helt osynliga och förlorade mittfältskampen.

I andra var det lite bättre. Gabbe är mer kreativ medans Linus är mer defensiv. Eftersom Sthål verkar lite tråkig blir det väl Linus..På backplatsen är det lite oroligt då V Sundberg linkade omkring som åskådare, Bayram sjuk. Marcus A var snäppet bättre än Marcus W eller???

2010-04-11 @ 17:49:20
Postat av: Kurre

Om ett motståndarlag har en utespelare i målet i 35 minuter så är det inte så konstigt att man kommer ikapp till 2-2, hörde även att Motala drabbades av tre skador och yttligare en utvisning. Klart jag hoppas, men med den infon så borde City ha vunnit om det nu är så att dem var bättre än Motala. Kom ner på jorden och ha inte så stora krav eller förväntningar, det blir ingen serieseger! Div 2 i E-tuna är = mittenplacering, Mitt tips 7:a

2010-04-12 @ 09:34:56
Postat av: Samma match?

Kurre????? Bra matchinfo. Motala drabbades av en utvisning totalt och en skada. Du verkar ha koll...... Men Etuna fotbollen ska endast räkna med topp fem. Så ni journalister kan väl ta det lungt i år

2010-04-13 @ 06:06:30
Postat av: Topp 4

Kom igen, varför så pessimistiska? Redan glömt 7-1 mot Enköping SK och segern mot Syrianska Kerburan och alla andra fina försäsongsmatcher? Med Wikström i laget tror jag på topp 4 för City.

2010-04-13 @ 18:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0