Oavgjort på Behrn Arena - men Proddan en vinnare (och målskytt!)

Det blev 1-1 för City mot ÖSK Ungdom denna torsdagkväll.
William Celsing stod för kvitteringen i mitten av andra halvlek. Samme Celsing som hade ett ypperligt tillfälle att ge gästerna ledningen i första halvlek, men sköt utanför från fem meters avstånd.
Kryss borta mot detta bergochdalbanegäng måste ändå ses som ett hyggligt resultat. Hur sedan spelet såg ut får gärna den som var på plats kommentera i kommentarsfuktionen nedan.
ÖSK-tränaren Håkan Juhlin:
– City är det bästa lag vi mött hittills. Fysiskt starka och jobbiga att möta. På så sätt är jag nöjd med en poäng. Samtidigt är jag besviken att vi bjöd in City i matchen när vi ledde med 1–0, säger han till NA.

Istället var det Viktor Prodell som var vinnare. Hans Åtvidaberg slog Trelleborg med stabila 3-0 på Vångavallen - och Proddan inledde målskyttet på nick i den 14:e minuten. Han var även med i förarbetet till Kristian Bergströms 2-0-mål. I minut 82 ersattes sedan Eskilstunasonen av Paulus Roiha.
Åtvid tog sig därmed över nedflyttningsstrecket upp på kvalplatsen.