Sparkapital finns i City

Vad finns mer att berätta om gårdagens match i Vallentuna?
Tja, att Chiquita Sesay kom in sista kvarten istället för en William Celsing som inte hade en av sina bättre dagar, och snurrade kraftigt i sitt inhopp som vänsterytter. Riktigt kul att se - "Bananen" blir en stor tillgång som inhoppande joker och kontringsspelare under säsongen.
Zaman kom in sista halvtimmen och styrde upp på mittenmitt som Ståhls förlängda arm på planen. Dirigerade bra och visade att han definitivt fortfarande håller. 30-åringens rutin behövs i ett för övrigt ungt City. Oscar Eriksson var godkänd med plus i går och fick lira 90 minuter. Han levererade flera fina pass och hängde med bra i djupled, men slog även bort en del bollar stundtals. Även här finns dock kapacitet att hämta. "Randigt" har många bra innerfältare nu: Danne, Zaman, Oscar, Wallinder (som dock var något blek i går) och skadade Gabriel Alias.
Sparkapital finns även i Emil Fritzell bakom Adnan-Larsson. Han borde inte peta nån av dem nu, men måste få speltid för att komma i gång och borde få minst en kvart på Behrn Arena. Annars finns liten risk att det tar lång tid innan han tinar upp i frysboxen. Den långe targetspelaren är för helt klart för bra för att spela i fyran med Skogstorp och i allsvenska juniorelit finns inte heller mycket att hämta för Fritzell. Men med en match med juniorlaget i ryggen borde Fritzell ändå kunna återfå viktig matchträning. Tror att den juniorallsvenska elitserien är bättre än division fyra.

City har haft fler bollar i nät än de fyra som klubben hittills står noterade för, tack vare tre offsidemål på två matcher. I minut 12: Adnanskott, Larsson offside på returen. Såg ut som ett korrekt domslut. Larsson hade också ett långskott i mitten av andra som målvakten fick tippa läskigt i stolpen.
Det var relativt profiltätt på Vallentuna IP, som förre Cityordföranden Bo Ericson tillsammans med ett tio/tjugotal tillresta från Eskilstuna, Spångamålvakten Ozzy Yildiz, tränarprofilen Johan Bennäs med Ida-Linn Mats och en skön spärrvakt som kallade Eskilstuna för "by".

Fråga: Vem spelar högerback mot ÖSK U om varken Robin Larsen eller Victor Sundberg kan spela?  Allround-Sebbe Lundberg? Rambo Sulaka?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0