Dags att plocka fram motorsågen!

I ett tappert försök att hålla bloggen vid liv vintertid inleder etunaexperten.blogg.se i dag en exklusiv säsongssammanfattning av det föga imponerande fotbollsåret i Eskilstuna 2009.
I dag: spelarna som inte höll måttet.  

Årets flopp-spelare:
1. Tytti Porkka, Eskilstuna United 
2. Eeva-Maria Saari, United 
3. Emil Alriksson, Eskilstuna City 
4. Peyman Zarifnejad, City
5. Karwan Zarifnejad, City
Bubblare: Chiquita Sesay, IFK.
Kommentar: I år har klubbarna slagit någon form av rekord vad gäller spelarrekrytering. Tytti Porkka kom som Uniteds stora frälsare - men spelade väldigt lite och när hon väl gjorde det var hon ytterst anonym. Skulle tagit United till toppen, när hon lämnade hade laget åkt ur. Eeva-Maria satt på ett bra kontrakt men lämnade utan att ha spelat en minut för klubben. Emil Alriksson gjorde några mål, men imponerade knappast på undertecknad och fick förvånandsvärt mycket speltid under hösten i tvåan utan att egentligen få ut någonting. Lagets klart mest övervärderade spelare. 
Karwan spelade merparten av matcherna när Syrianska Västerås gick upp i ettan 2008, men fick inte ut någonting i Citytröjan. Peymans största avtryck i "Randigt" var när han slarvade med bollen i bortamatchen mot Akropolis och tvingade Bayram Basarani att dra på sig en målchansutvisning. Denna säsong är det för övrigt nästan lättare att ta ut en floppelva än en startelva med de främsta lirarna i Tuna, men det skippar vi denna gång.
Några bra värvningar gjordes dock. Till exempel Michael Larsson i City som mosade in mål under sin första säsong som anfallare i en högre serie än division fyra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0