TV: Peppe har inte glömt City - men i kväll fick IFK spela huvudrollen

TV4Sporten med Max Grinndal i spetsen valde lite oväntat att ta bilen till Eskilstuna i dag för att göra ett nära på två minuter långt reportage - dessutom på bästa sändningstid i 22:20-sporten - om Sebastian "Bissen" Larssons uppladdning på hemmaplan hos IFK.
Inslaget presenterades av den evige programledaren Peppe Eng, som stod för en liten (på kvällstidningsspråk kallad) kupp:
- Larsson tränar för närvarande med division tre-laget IFK Eskilstuna - trots att det finns ett bättre lag i Sméstan.
Peppe var ju konferencier under Citys jubileumsfest i Pingvinen, Parken Zoo, under 2007 och tydligen har den randiga klubben lämnat ett visst avtryck hos tv-profilen.
Bissen förklarade att valet var enkelt då IFK är "hans" klubb.
 - Det finns ju City som spelar en division högre, men det kändes ganska naturligt att fråga IFK om jag fick komma ner och träna, sa Bissen och kunde konstatera att övriga spelare tyckte att intensiteten på passen höjts.
Återstår att se om det visar sig i lördagens division tre-möte med Sportbladets Robert Lauls Vasasällskapet i Stockholm.
Dessutom intervjuades IFK-ikonen Jonas Årestam.
- Jag ser väl grabben från Eskilstuna som nått Premier League-nivå, så då vill man ju visa att man kan spela fotboll själv, sa Årestam. 
Lät nästan som att han plötsligt är väldigt sugen på en "riktig" comeback i IFK.
En troligen mycket välkommen sådan för (det nuvarande) bottenlaget.
TV4:s Fotbollskanalen kan du se hela inslaget!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0