Värmbol menar allvar - värvar hem Doslic från Degerfors och får seriens vassaste anfallspar

Jag tackar mina väluppdaterade och kunniga läsare och kan konstatera att Värmbol verkligen menar allvar med sitt utspel om att man jagar en division ett-plats.
VFC rustar upp med den förlorade - tidigare pojklandslagsmannen - sonen Dejan Doslic till kommande säsong.
Därmed förfogar VFC över seriens, troligen, vassaste anfallspar.
Doslic
, född 90, som fått dofta på elitfotbollen i Degerfors IF de senaste säsongerna, har skrivit på för de satsande Katrineholmarna. Egentligen sträckte sig Dejans kontrakt med DIF över sommaren, men parterna kom överens om att bryta samarbetet redan nu. 

- Visst, Dejan har inte tagit de steg framåt som många trodde. Tvärtom har han kanske till och med gått bakåt i utvecklingen. Men frågan är vilken del han har i det och vilken ansvar DIF har, skriver Karlskoga-Kurirens Degerforskännare Jonatan Björck, som menar att Doslic skulle tagit en plats i DIF.
- Jag sitter inte inne på några svar, men det känns onekligen som att Doslic borde ha varit självskriven i DIF:s division 1-lag i år om han haft en normal utvecklingskurva. Vi ska komma ihåg att Tony Gustavsson gav honom speltid i superettan redan under Doslics första säsong i klubben, fortsätter Björck.

Doslic fick så sent som i lördags hoppa in sista tio/femton i Degerfors träningsmatch borta mot IFK Norrköping (2-2).

Därmed flyttar killen som en gång var en av Sveriges största talanger hem till Sörmland och förstärker VFC. 
Dejan Doslic kommer därmed tillsammans med brassen Marcinho bilda division två södra Svealands mest fruktade anfallsduo.
Brassen ansluter till laget en vecka före seriepremiären p.g.a det artistkontrakt han har. Detta gör att han kan spela för laget hela säsongen.
- En jättebra förstärkning av truppen, skriver "Mull" som driver en väluppdaterad och intressant sida om Värmbol, kika in den här: http://vfc.blogg.se/index.html.  
- Han och Dejan kan naturligtvis bli ett riktigt bra par men de ska ju ta plats i laget oxå... Vi har egna riktigt bra killar i Drotz, Lunkan mfl att "slåss" mot så det artar sig att bli riktigt bra framåt i år.

Kommentarer
Postat av: SKANDAL

Nu får du fan ta ch göra lite reklam hör HCBB.blogg.se!!!! :D:D

2009-03-28 @ 01:20:05
Postat av: Vfc supporter

västerås- värmbol 0-0

2009-03-28 @ 16:31:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0