Alex dolda talang, Dannes olyckliga skada och Hårdrockar-namnens positiva debut

Noterat från City-Sollentuna United:
* Alexander Ohlsson sköter de fasta situationerna bra! En dold talang som jag icke kände till.
* City vinner övertygande mot ett lag som slutade trea i Stockholmstvåan i fjol och blir hyllade av legenden Anders Limpar(!). Att Danne Wikström dessutom fick välförtjänt beröm av samme person var också kul.
* Daniel Karlsson åker återigen olyckligt på en skada i en situation i Sollentunas straffområde som jag inte kunde tyda. Illa, illa förstås - Danne kunde verkligen ha dominerat höger- (eller vänster!) kanten under våren. Tur då att man signat Ville Sundberg under halva säsongen.
* Ozan Yildis max hade två skott på mål att mota första 45 - varav en lurig frispark långt utifrån som studsade farligt innan den gick på mål. Ozzy enhandsräddade dock till hörna.
* Robin Larsen återigen fick spela på flera olika positioner. Dock med fullt godkänt resultat alla gånger.
* Pojklandslagsmannen Erik Gustavsson fick göra sitt första A-mål i City.
* City hade 4-0 med tio kvar. Men Sollentunas två spelvändnignar slipade siffrorna något.

"Ozzy" Yildis hade ingen svettig afton fram till sista sju minutrarna när Sollentuna olyckligt rann igenom. Han visade prov på goda egenskaper med fötterna (till skillnad från Assyriska-keepern Hedlund) och en enorm kyla (för att vara första framträdandet). Stundtals kändes det som han dominerade straffområdet. Han var mycket trygg vid hörnor/inlägg. Solklar signing i mina ögon, och priset kan inte vara det högsta. Läste någonstans att City kan komma att få betala Vallentuna trots att han går som free transfer. Men det kan ju inte handla om några större summor eftersom man i Vallentuna ändå inte satsar på killen inför kommande säsong. 
Schysst då att inte låta honom gå p.g.a pengabråk?
Nej, det är för larvigt.
Dessutom verkade han, enligt uttalanden i Folket, väldigt positiv till spel i City, samtidigt som Helgstrand ville ha honom till klubben.

Kommentarer
Postat av: Laszlo Meszaros, numera fd ordförande City

Hej Fotbollsexperten,



Kan meddela att Ozzy nu är klar för City och att föreningarna är överens om övergången.



Läste samma inlägg/kommentar som du. Nu var inte den som skrivit kommentaren så påläst och kunnig i gällande övergångsbestämmelser. Eftersom Ozzy är äldre än 23 och hans kontrakt hade gått ut med Vallentuna så går han kostnadsfritt till nästa förening oavsett tidpunkt på året. M.a.o. så kostade hans övergång till City inget, han kom gratis.

2009-03-02 @ 23:22:53
Postat av: Stolt Babylon supporter!!

Hallå Fotbollsexperten!

Kan även meddela att Nael till slut valde att stanna kvar i Babylon, det är inget som föreningen har meddelat eftersom det inte står på hemsidan. Men Enligt säkra källor så har han valt att stanna i Babylon, klubben i hans hjärta =D, Jag va och tittade på Babylons match mot Triangelns IK, då spelade Nael båda halvlekarna och gjorde alla 3 målen för Babylon som vann med 3-0...första målet var riktigt grym också!!



2009-03-03 @ 00:38:49
URL: http://www.Babylonif.com
Postat av: rune

Såg matchen mellan city och sollentuna och Danne W imponerar i varje match. Danne W är en klasslirare och sätter verkligen hård press på de yngre att ge sitt yttersta på träning. kan inte vara roligt att ha honom efter sig.

Har haft mina funderingar på hur starkt laget är och det är verkligen ett styrkebesked att slå Sollentuna utan Bayram och Berra. De unga killarna som vill in i laget har stor kapacitet och möjlighet att kämpa om ordinarie platser.



Till sist en mycket duktig fystränare och Helgestran och Edeborg kan visa sig vara en vinnande kombination.

2009-03-03 @ 14:19:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0