Vilka bildar innermittfält på onsdag?

City står inför en innermittfältskris inför onsdagens ödesmöte med nykomlingen Köping FF hemma. Seger är ett måste.
Zaman Safari som nyligen var tillbaka i startelvan utgick knäskadad i går redan efter en kvart medan Danne Wikström drog på sig sitt tredje gula för säsongen.

Vilka skall då ersätta dessa rutinerade herrar?
* Jonte Forssman, spelade inte i går då han var avstängd och lär ta en av platserna från start.
* Oscar Eriksson, gjorde comeback i går efter en lång skadeperiod. Matchotränad - dock en kvalitetsspelare.
* Putte Karlsson, spelade inte i går och är liksom Oscar rejält matchotränad - liksom en rejäl kvalitetsspelare. Troligen dock inte redo för 90 minuter på mittenmitt.
* Michael Larsson, kan spela i en släpande roll bakom en eller två anfallare. Har ett bra tillslag som kan utnyttjas via skott utifrån och kanske fina djupledspassningar. Målskytt i går.


Vem eller vilka av dessa vill du se i startelvan på onsdag? Eller annat förslag?


Kommentarer
Postat av: Fotbollskunnig

Vill att både Putte och Oscar startar och kör så länge de orkar detta eftersom varken Jonte eller Michael har visat speciellt mycket hittills. Kanske kanske är Larsson på g då han ändå gjorde ett mål.

2009-06-15 @ 16:28:03
Postat av: Tiggen

Ozzy - Ville, Mackan, Bayram, Berra - Celsing, Oscar, Robin L, Alriksson - Putte, Larsson.



Så ser mitt lag ut. Köping slår mycket långt och nyckeln ligger i att vi offentsivt sett har ett passningsskickligt och rörligt innermittfält. De behöver inte ta särskilt mycket ansvar defensivt, då Köping inte spelar särskilt mycket via mitten. Robin Larsen kan spela på de flesta positionerna på planen och under försäsongen lirade han innermittfältare med bravur. Han och Oscar bildar ett offensivt slagkraftigt mittfält. Möjligen att Oscar blir mer offensiv än Robin. Samtidigt är det viktigt att ha två yttermittfältare som kan hitta på något på egen hand, det kan Celsing och Alriksson. Som anfallare återfinns Larsson, som börjat hitta målet även i tvåan. Och Putte, som i något släpande roll hämtar boll och fördelar ut på kanter, alternativt kan få boll rättvänd av Larsson som gillar att ligga som target. Med det här laget vinner vi.

2009-06-15 @ 19:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0