Percy: ”Det skall till en kraftig motvind för att draken skall lyfta”

IFK Eskilstunas ordförande Percy Hagberg publicerade i dagarna ett brev på klubbens hemsida www.ifkeskilstuna.net.  
Här vädrar han sina funderingar kring klubbens ekonomi och tackar i största allmänhet föreningens medlemmar för året som gått.   
"Det skall till en kraftig motvind för att draken skall lyfta!", skriver han. 
 
Percy om...

...A-laget:

"Vi har haft en säsong med både plus och minus. På minussidan att A-laget ramlade ur division 2 trots stundtals mycket bra spel, men det var för många dopp och jag tror att det var en mycket lärorik säsong. Vi har en bit kvar till den hårdhet som krävs för att i alla lägen prestera maximalt."


...juniorerna:

"På plussidan är juniorlagets insats under året. Vem trodde att vårt juniorlag skulle spela i den högsta juniorserie som finns i Sverige kommande år? Verkligen roligt och det är bara att buga och bocka för ledare och spelare som gjort denna stronga insats."

...ekonomin:

"Matz Wiking är vår nya ekonomiansvarige och hans kunskaper på ekonomiområdet är riktigt betydelsefulla för vår överlevnad. Men det finns inga genvägar, det är bara hårt arbete och hård ekonomisk styrning som ger resultat. Om vi kan jobba efter den budget som ligger kan nästa år bli den vändning som vi så väl behöver. Men då krävs hård disciplin och solidaritet med klubben och styrelsen."


Kommentarer
Postat av: MT

IFK och ekonomi är två ord som inte fungerar tillsammanns.

2009-01-15 @ 07:24:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0