Målvaktsfrågan

David Wikström ryktas även vara på väg till Skiljebo SK i Västerås. Laget kom tvåa i division 2 ifjol och spelar på samma ort som Wikströms tidigare klubbadress sedan många år - VSK. Wikström fyller 32 i år (vilket ju egentligen inte är en ålder för en målis) och rykten går även att han funderar på att lägga handskarna på hyllan - vilket tyder på att motivationen kanske inte är på topp just nu. Att han då skulle tvärvända och dra igång en elitsatsning i Eskilstuna känns lite avlägset. Men vem vet?

Så här skriver VLT:s fotbollskännare Jocke Lander angående Martin Sundström och Syrianska Kerburan.
"Martin Sundström, utlånad från Gefle till Brynäs ifjol, ska enligt Folket vara intressant för Syrianska (Västerås).
Visst, Aly Keita fick vadont igår på träningen, men om Vallbyklubben inte har för avsikt att sälja Keita förstår jag inte varför Sundström är aktuell. Han blev utsedd till tvåans bästa keeper ifjol och då är det väl knappast aktuellt att nöta filt i Västerås - för Syrianska kommer inte att peta Aly Keita, den saken är klar."
Även andra klubbar högre upp i seriesystemet jagar ju Martin. Dock känns det som man kan avskriva Syrianska Vås för tillfället i alla fall.

Men eftersom Käcken är på väg hem från Asien känns det som att målvaktsfrågan kommer att lösas inom kort ändå! Citys kanske bästa spelare ifjol ska givetvis lira i den randiga tröjan (nåja, icke-randiga målvaktströjan) även 2009.  

Kommentarer
Postat av: Sara

Hoppas verkligen att Käck kommer tillbaka och är i form snart igen!



Men fortfarande så bör ju City skaffa en reserv..

2009-01-18 @ 19:03:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0