Jonte tillbaka - inget mot HTFF

Jonte Forssman till City.
Robin Arestav till HTFF.
Säger en del om toppklubbarnas silly season så här långt.

Hammarby TFF värvar alltså division 2:s allra bästa anfallare och spänner bågen mot ettan. Bajen-professorn hälsar samtidigt att 18 spelare är kontrakterade inför den kommande säsongen. Förra året vid den här tidpunkten var endast tio spelare klara för talanglaget, något som bevisar att Bajen satsar på sina påläggskalvar. De vill också upp.
John Forssman nobbade City när Adde Alm tog över laget inför förra årets säsong, då han inte trodde på tillräckligt med speltid. Nu tar alltså tränartrion med Jocke Helgstrand i spetsen tillbaka Södrafostrade Forssman. Det skriver Folket i dag.
Jonte borde inte kunna ta en plats i Citys startelva 2009.
I alla fall inte om klubben får ihop ett tillräckligt slagkraftigt lag för att åter satsa mot division 1 - vilket vi ju får hoppas.
Nu hoppas jag verkligen att Putte Karlsson skriver på ett nytt kontrakt. Skyttekungen blir en mycket viktig pusselbit för satsningen.
Något som Jonte inte är.

Mitt bästa minne från Jontes tid i City var i hemmamatchen i tvåan, som då ju var landets tredje högsta serie, mot topplaget IK Sirius (i dag i Superettan) på Tunavallen när han nyss kommit till "Randigt" hösten 05. Forssman gjorde två mål i 3-1-segern, det andra bombade han in väldigt vackert från långt håll.
Den gångna säsongen, som han oftast tillbringade på innermittfältet, gjorde han åtta mål i det IFK Eskilstuna som åkte ur tvåan.
En viljestark men kantig centertank som trots allt är Citys fjärde nyförvärv för den kommande säsongen.

City-förvärv 2009:
Oscar Eriksson (IFK Eskilstuna), Jonte Forssman (dito), Emil Alriksson (Östersund), Michael Larsson (Södra FF).

Kommentarer
Postat av: L.T.

Jonte blev väl inte petad av Alm - var det inte så att de inte kom överens om nytt kontrakt, och att Linus Wallinder därmed fick "ta över" hans plats i truppen!

2009-01-08 @ 18:16:44
Postat av: "Experten"

L.T.///



Så sant! Kollade precis upp det, felet nu åtgärdat!

Tabbe ;)

2009-01-08 @ 18:21:21
URL: http://etunaexperten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0