En ny cool profil!

Eskilstuna Uniteds nye tränare Terje Skalleberg utfrågas i sin första stora intervju i Sméstan här: http://www.folket.se/link.php?id=234774&from=article&t=3563671830 (dock inte hela, den finns i papperstidningen). 
Han avslöjar bland annat att han röstar på kd och att han är troende sedan barnsben. Att han dessutom är har övertagit Andreas Alms roll som Eskilstunas fotbollstränarnykterist gör inte saken sämre!
Terje är en riktig profil! 
Även om kristdemokraterna är det parti jag sympatiserar minst med i riksdagen så tycker jag att det är coolt att han avslöjar det! Kör med raka puckar direkt, det uppskattas! Det är inte så ofta man ser folk inom idrotten i Tuna avslöja sin politiska ståndpunkt eller gå ut med att man dricker "folköl som starkast".
Att han dessutom är tillsammans med en tjej som är drygt tjugo år yngre och som han själv har tränat i BP är ju hur stort som helst!
Klart man måste digga Terje! Vars fullständiga namn för övrigt är Terje Harald Connie...  

Uniteds helgon tog laget till damallsvenskan. Inte en omöjlig rubrik. Om det går vägen, vill säga.   
För det återstår ju att se hur han är som tränare, men det känns som han kan bjuda på en hel del roliga uttalanden i år.
Det har ju i alla fall börjat bra!

Till sist: Precis som undertecknad befarade tidigare i veckan så är David Wikström ganska långt ifrån City-målet 2009. VSK-keepern vill hellre lira i hemstaden skriver Kurren. Skiljebo är ett av alternativen, erfar Fotbollsexperten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0