Blogg-rekord, City tar försäsongsentré och träningsrapport

Under gårdagen sprängde bloggen besökarrekordet!
64 unika besökare tittade in vilket är två fler än dagen innan.
Att lokalfotbollen berör och intresserar i Eskilstuna, även under nu under den trista och kalla försäsongen, går därmed att konstatera.

Citys första träningsmatch mot ÖSK Ungdom kommer att spelas klockan 14 den 7 februari. I Tunavallens spärrar tvingas du dock betala entré - 20 spänn. (Ungdomar t o m 16 har dock fritt inträde.)
Kan tyckas knepigt eftersom det handlar om en träningsmatch, men det kostar ju också för klubbarna som nu tränar året runt på konstgräset på Vallen. Därför är en tjuga helt okej, tycker i alla fall jag. Det blir väl värre när IFK skall ta entré för sina försäsongsmatcher... 293 000, någon? 

Tränartrion i City A har verkligen kommit in i ett skrivarrus, vilket alltid är positivt! 
För andra veckan i rad rapporterar man via klubbens hemsida hur träningarna har varit.  Daniel Karlsson och Robin Larsen har varit tydligen bäst, värt att nämna. 
 "Vi fokuserar precis som förra veckan på fotboll, kondition och styrka där tanken är långsiktighet för att komma väl förberedda till seriestart. Bränner vi för mycket krut nu i början, och vi blir nedtränade, så riskerar spelarna skador längre fram så belastningen ökas allt eftersom", skriver herrar Helgstrand, Edeborg och Glas. 

Noterbart i övrigt:
* A-laget ställdes mot juniorerna i en elvamannamatch med en matchtid på en halvtimme. 1-0 gjorde Serkan Pektas. Till vilket lag framkommer dock inte, men vi kan väl gissa att seniorerna drog längsta strået? 
 * Marcus Andersson deltar mer och mer i bollövningarna och ser ut att vara på väg tillbaka. Glädjande! 
Backen Linus Wallinder förväntas vara tillbaks i mars. 
* Emil Alriksson gjorde sin första träning i söndags. Han inledde sin sejour i Eskilstuna med en fysträning i Rekarne...
 


Kommentarer
Postat av: Jag vet

Ja, seniorerna vann.

2009-01-29 @ 19:21:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0