IFK stänger gästboken

På IFK Eskilstunas nya hemsida är numer gästboken stängd.
Den har under senare tid använts flitigt av diverse föreningsfolk som diskuterat övergångar hejvilt.
Har föreningen nu bestämt sig för att stänga den?


Kommentarer
Postat av: Älskar fotboll

Efter följande inlägg i gästboken på IFK juniorernas hemsida valde IFK att stänga ner juniorernas gästbok.



///Med anledning av gårdagens inställda träning för junisarna, så blev dom som kom till Vallen erbjudna att träna med A-laget.

Men det var tydligen inte tillräckligt

attraktivt .Olyckligt att vi inte kan arbeta över gränserna.Detta måste styrelsen snabbt ta tag i.

Vi är och förhoppningvis kommer att vara en kamratförening även i fortsättningen.Hoppas på förändring.///



Ovanstående är en exakt kopia av inlägg (skriven av en ur IFKare) på IFK juniorernas gästbok, tänkte det var bäst att kopiera in den här eftersom den snart troligen raderas på deras hemsida (dom har en viss vana att ta bort allt som kan tolkas som kritik).



Ovanstående inlägg/kommentar var inlagd i Folket i samband med Acars övergång till City, föga kunde jag ana hur rätt jag skulle få.

IFK valde att inte enbart ta bort inlägget från gästboken utan man stängde gästboken helt, och nu har man tydligen valt att stänga hela föreningens gästbok också.



Snacka om att IFK lider av "strutsmentalitet".

Man är tydligen väldigt känsliga inom IFK ledningen mot allt som andas minsta kritik mot IFK. Missförhållanden inom föreningen skall sopas under mattan, styrelsen gör precis som strutsen. Kör ner huvudet i sanden och då har man vare sig sett eller hört något, och har man inte sett eller hört något då finns det ju inga problem heller som man måste ta tag i ler



Med den strutsmentaliteten man uppvisar så kommer IFK heller aldrig tillrätta med problemen i föreningen. Det ur IFKaren Bosse D skrev i sitt inlägg borde ha varit en väckarklocka för styrelsen men istället väljer man återigen att blunda för problemen och helt enkelt stänger ner gästboken. FÖR DET MAN INTE SER EXISTERAR INTE.



Snacka om att IFK är en Kalle Anka förening.

2009-02-22 @ 22:24:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0