Hägg en riktig nyårsraket

Tobias Hägg från Kvicksund blir alltså Citys första värvning utifrån denna vinter.
Vem hade trott det för bara ett halvår sedan då Hägg gick skadad lite mer än halva förra säsongen i division fyra efter att ha blivit skadad i en regnmatch på Skogsängen mot Södra FF?

Peder Ståhl ser uppenbarligen kvalitéer som IFK Eskilstuna inte såg inför säsongen 2007 när föreningen också spelade i tvåan. Även då var ju IFK dessutom andralag i stan - men ansåg inte att Hägg platsade och fick inte kontrakt med Blåtopparna. Därför är det nu en liten skräll att City väljer att knyta till sig yttern på tre år. Rätt eller fel får tiden utvisa, men förhoppningsvis är det en bra deal.

I övrigt känns det skönt att Randigt fortsätter satsa på sina egna produkter. Rebin Sulaka (som inte gjort bort sig under sina gästspel i tvåan hittills), Markus Wahlström (stark mittback som spås god framtid, MVP i Gothiafinalen), Gabriel Yakoub (inhoppen som ytterback på försäsongen i år bådade gott med aktivt deltagande i offensiven), Anton Hansén (93:an har redan i år spelat mycket i j-laget, trots sin ålder), och Filip Lundevall (nyttig slitvarg och dirigent på innermittfältet) är alltså alla klara för tre säsonger. Gothiafinal-målskytten Gabriel Alias, som enligt bloggens uppgifter ska ha varit på väg bort till en större klubb under vintern, har nu också skrivit på. Klubben har även startat en räddningsaktion som i sinom tid ska leda till ett möte och förhandlingar med förre Superetta-fältaren Zaman Safari. Zaman som ju i lokalpressen förklarat att han med största sannolikhet slutar.
I övrigt räknar bloggen kallt med att båda nyckelspelarna Robin Larsen och Bayram Basarani skriver på nya kontrakt. Då kan laget börja bygga mot toppen av tvåan nästa år.


Kommentarer
Postat av: Roffe

Gabbe Alias har aldrig varit på väg bort, det enda som hände var att det gick lite för fort för honom, jag bettar mitt liv på att han kommer slå igenom i 2010 års City lag.

2009-12-31 @ 21:59:52
Postat av: Roger

IFK har erbjudit Hägg kontraktförslag sen 2007 men han har dock valt att avstå alla år fram tills i år.

2010-01-08 @ 08:25:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0