Skrällen i startelvan - Serkan från start, Adnan på bänken

Nu har City offentliggjort sin premiärelva mot Pannan i dag.
Största överraskningen är att skyttekungen på försäsongen - Adnan Cirak förpassas till bänken till förmån för Serkan Pektas, som tillbringat stora delar av försäsongen i juniorlaget. Han fick dock beröm av Lasse Ström efter Sylviamatchen och går nu alltså rakt in i premiärelvan.
I övrigt märks att undertecknad prickade in hela backlinjen med Bayram på en kant. Återstår att se om det blir lyckat eller ej, hade helst sett Bayram i mitten som sagt.
Alex Ohlsson rebahliterade sig från fotskadan förra helgen ganska snabbt (tydligen) och finns med på bänken, liksom Emil Alriksson som också varit borta ett tag.

Så här ser Citys lag ut i dag:

Ozzy Yildis
Bayram Basarani, Robin Larsen, Marcus Andersson, Daniel Berglund
Victor Sundberg, Dan Wikström, Jonte Forssman, William Celsing
Michael Larsson, Serkan Pektas

Bänk:
Richard Larsson (mv), Alexander Ohlsson, Oscar Eriksson, Emil Alriksson, Adnan Cirak.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tycker det fungerade väldigt bra med Serkan Pektas i anfallet. När Serkan spelar får City ett mycket tydligare djupledsspel. Michael Larsson mötte bollen, Serkan gick ifrån. Perfekt rollfördelning. Adnan Cirak och Larsson är för lika i sin spelstil, båda gillar att möta och ingen är djupledslöpande. Som jag ser det ska Serkan fortsätta spela i anfallet, sen konkurrerar Adnan och Larsson om platsen bredvid. Men det är också en fråga om form.

2009-04-20 @ 09:08:35
Postat av: Fotbollskunnig

Premiären gjord. Förra året gjorde Alm några konstiga uttagningar som kanske kostade seriesegern.

I år börjar duon med konstiga laguttagningar direkt. Nu har väl duon 1-2 misstag till man kan göra och hoppas då man klarar sig undan då med.

Duon kom undan med blotta förskräckelsen.

Jag hoppas verkligen att målskyttet kommer igång för City och det kanske är en precis lagom uppgift att möta Gute och då få några forwardsmål.

2009-04-20 @ 12:44:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0