Thomas Lyth och Marcinho

Citys seriekollega Värmbol spetsar sin organisation till kommande säsong i division 2.
För ett par veckor sedan offentliggjorde VFC att Thomas Lyth kommer att  ingå i klubbens organisation som "koordinator". (Old news alltså...)
Han kommer att vara "spindeln i nätet" som det så fint heter.
Lyth var det svenska fotbollslandslagets spion inför EM i Holland/Belgien 2000, VM i Japan/Sydkorea 2002, EM i Portugal 2004 (med fokus på Bulgarien, som Sverige vann mot med 5-0 i den minnesvärda matchen) samt inför VM i Tyskland 2006 (med fokus på England).
- 1998 träffade jag Christer Hellqvist (VFC:s förre sportchef) och jag tyckte redan då att Värmbol var en spännande förening. VFC har helt klart potential. Det finns en fin kultur med mycket erfarenhet och duktiga ledare i Katrineholm, sa Thomas Lyth till Katrineholms-Kuriren.

Här är för övrigt övriga lag att hålla koll på i silly season-träsket (serien dock ej helt fastställd än): Akropolis IF, Enskede IK, Nyköpings BIS, Köping FF, FC Gute, Hammarby TFF, Älvsjö AIK, Spånga IS, Panellinios IF och Värmdö IF.

Föreningens mål är att brassen Marcio da Silva Rosa ("Marcinho") som ju sänkte City i höstas, ska fortsätta spela i Katrineholm.
- Det är meningen att han ska vara här i april, sa Håkan Andersson, chefstränare i VFC, till K-Kuriren då.
I går skrev en Eskilstunatidning att City är mycket intresserade av brassens tjänster till kommande säsong. 
Fortsättning lär följa... 
Självklart skulle Marcinho vara en jätteförstärkning - större än om Mats Haglund skulle rita på faktiskt. 
Såg honom på Backavallen i mötet med Randigt i höstas och det var nog en av de mest intressanta lirare man bevittnat i tvåan.
Tillsammans med Enköpings SK:s dåvarande 18-åringe stjärnskott Macdonald Mariga, senare i Helsingborgs IF, som sänkte City på Tunavallen i september 2005.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0