City vill ha ojämn norrlänning - liksom Superettalag

Sport-Folket är som vanligt mil före konkurrenten på fotbollssidan då man sent i kväll avslöjar att "Randigt", med tränaren Jocke Helgstrand i spetsen, vill ha Emil Alriksson till klubben.
En mittfältare/forward med en skum karriär bakom sig.
Från Superettan i Giffarna Sundsvall via Lund i tvåan till Östersunds FK i norr igen.   
Så här säger Alriksson om sin säsong i ÖFK och hur han ser på fortsatt spel i klubben till sajten Zport.se:
- Det har gått sisådär. Jag har inte fått spela så mycket, så jag kan inte vara nöjd. Men jag har inte bestämt något. Vi får ta något snack framöver.

Den gode norrlänningen verkar någon anledning vilja spela för City. Möjligen kan han ha rådfrågat den förre Östersundspelaren Erik Forsberg, med ett förflutet i IFK och Södra FF, kring Eskilstunafotbollen och City. 
Fotbollsexperten kan dock som första media i Eskilstuna berätta att "Randigt" slåss mot Superettalaget Jönköping Södra som enligt Zport.se också vill ha Alriksson på provträning.
Frågan är dock om han har tillräcklig kapacitet för att ta en plats där.

På Östersunds numera nedlagda SvenskaFans-sida beskrivs Alriksson som kvick, irrationell och målfarlig men med en tendens att  försvinna ur matcherna ibland.

Återstår att se vad denna joker kan uträtta i Citytröjan, om det blir spel på Tunavallen för den tidigare pojklandslagmannen.
Känns som en riktig chansning som kan gå hur bra som helst eller sluta i flopp likt när Köpings skyttekung Mattias Bergdahl kom till Randigt 2006 och bara fick stanna våren ut för att han var så kass.

Kommentarer
Postat av: Sara

Vore intressant att höra din åsikt om att kronofogden nu (enligt ekuriren.se) kollar utmätningsmöjligheter hos IFK..

2008-12-05 @ 10:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0